Week 11-2009

8-3

Met Henriëtte naar de professionele fotografiebeurs in Nieuwegein. Er is o.a. veel te zien op het gebied van fotoalbums en andere nieuwe afdruktechnieken en ook veel grote printers, lijsten e.d. Helaas voor mij geen macrolenzen uit te proberen. Nou ja ik moet toch eerst nog sparen voor ik eventueel wat ga kopen...
Er is flink aan de weg getimmerd voor wat betreft allerlei afdruktechnieken, leuk te zien wat er allemaal kan!
9-3

Mathieu komt langs om te eten en om voor de eerste keer van zijn leven belastingaangifte te doen. Of ik hem kan helpen ;-/ Nou dat wordt lastig, heb ik ook nog nooit gedaan en de moed zakt me al gelijk in de schoenen bij al die papieren en getallen. Nu maar hopen dat we (hij dus) het goed gedaan hebben. Hij ging wel weg met een grote grijns... als hij zich nou maar niet op voorhand al rijk rekent.
12-3

Beetje geprutst met alleen een klein lampje en de losse flitser. Nog maar eens vaker prutsen.
13-3

Vandaag een vol dagje: Afgesproken met Agnes. Eerst naar Dekker van de Vegt in Nijmegen een boek halen, dan langs de bakker en koffie drinken. Daarna nog een beetje prutsen met low key, een broodje eten en vervolgens naar collega Marina en haar man Jim op kraamvisite. Zij kregen 17 februari dochter Brenthe. En toen gegeten en een beetje aan de wijn ;-)
Brenthe: dochter van collega Marina en haar man Jim en kleindochter van collega Leo. (Volg je het nog??)
De rest van de foto's blijven nog even "geheim"... Daar maken we als cadeautje een collage van voor het jonge gezinnetje.